П’ятниця 13 у Херсоні пройшла бурхиво — звернень до поліції побільшало на півсотні

7 лет назад 0

Упродовж минулої доби до підрозділів Національної поліції в Херсонській області надійшло 608 заяв і повідомлень, серед яких 149 заяв з ознаками кримінального правопорушення.

Зареєстровано 4 ДТП, внаслідок яких 2 людей загинуло та 2 отримали травми. За порушення Правил дорожнього руху працівники районних підрозділів поліції склали 24 протоколів, з них 3 – за керування транспортним засобом у нетверезому стані.

До Корабельного відділення поліції звернулась 57-річна мешканка Скадовського району. Жінка розповіла, що замовила металеві вироби у одного з майстрів міста. 47-річний мешканець Херсона взяв у жінки 24000 грн та перестав виходити на зв'язок. Товар та гроші до теперішнього часу не повернув. За даним фактом відкрите кримінальне провадження за ч.190 Кримінального кодексу України «Шахрайство».

До Горностаївського відділення поліції надійшло повідомлення від 53-річного місцевого мешканця. Чоловік розповів, що невідомі особи намагалися заволодіти його автомобілем «Таврія». Викрасти автомобіль не вдалось, так як він знаходився у несправному стані. Злодіям вдалося заволоділи лише магнітолою заявника. За даним фактом відкрите кримінальне провадження за ч.2 ст.289 ККУ «Незаконне заволодіння транспортним засобом».

До Олешківське відділення поліції звернулась 66-річна жінка. Заявниця повідомила, що 28-річний місцевий житель на березі ріки біля її будинку викрав саморобний човен та спінінги, які належать її чоловіку. За даним фактом відкрите кримінальне провадження за ст.186 ККУ «Грабіж».

Відділ комунікації поліції Херсонської області