Підозрюваного у смертельній ДТП на Херсонщині, взяли під варту на 2 місяці

5 лет назад 0

Запорізький апеляційний суд змінив запобіжний захід старшому оперуповноваженому ГУ Нацполіції в Автономній республіці Крим та м. Севастополі, підозрюваному у смертельному ДТП, в якому загинула родина з дитиною. Працівнику поліції обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без можливості внесення застави.

Нагадаємо, 18 червня на трасі Скадовськ-Каховка Херсонської області відбулось зіткнення автомобілів «ВАЗ 21099» та «БМВ». За даними слідства, за кермом «БМВ» перебував працівник поліції, який з невідомих причин виїхав на смугу зустрічного руху. У результаті зіткнення пасажири автомобіля «ВАЗ 21099» — чоловік та жінка — загинули на місці, 9-ти річна дівчинка отримала чисельні травми і згодом померла в лікарні.

Слідчі ДБР повідомили працівнику поліції про підозру у вчинені кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило загибель кількох осіб).

20 червня Мелітопольський міжрайонний суд обрав працівнику поліції запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з можливістю внесення застави у сумі 192 тисяч гривень. Підозрюваний вніс заставу та вийшов з під варти.

Втім, Запорізький апеляційний суд задовольнив апеляційну скаргу прокуратури і попередній запобіжний захід скасував. Таким чином підозрюваний наступні 2 місяці перебуватиме у СІЗО.