Поліцейські розшукали двох підлітків, які втекли з дому на зустріч з дівчатами

5 лет назад 0

Двоє друзів 13 і 15 років втекли з навчання ще 30 вересня і додому в одне з сіл Бериславського району не повернулися. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Як повідомив начальник відділу ювенальної превенції поліції Херсонщини Ярослав Шанько, працівники поліції поспілкувалися з численними друзями хлопців. Ті розповіли, що підлітки нібито познайомилися з двома дівчатами в соціальній мережі і збиралися до них в гості. Де мешкають ці дівчата і хто вони, ніхто не знав. Дехто з дітей повідомив, що дівчата нібито з Великоолександрівського району. Але під час опитування водіїв рейсових автобусів стало відомо, що схожих хлопців бачили в автобусі, який прямував у Нижньосірогозький район. Тож коло пошуків розширилося і підлітків, крім ювенальних поліцейських, шукали працівники Бериславського відділу поліції, Великоолександрівського та Нижньосірогозького відділень поліції.

Активні пошукові заходи дали результат. Сьогодні надійшло повідомлення, що хлопців бачили в одному з сіл Нижньосірогозького району. Під час перевірки інформація підтвердилася. Неповнолітніх виявили в будинку їх нового друга. З хлопцями було все добре. Вони пояснили поліцейським, що у соціальній мережі познайомилися з дівчатами і ті запросили їх в гості. У 13-річного хлопця були кишенькові гроші, яких йому та другу вистачило на квитки до Нижньосірогозького району.

Працівники поліції привезли неповнолітніх додому до схвильованих батьків. Хлопці розкаялися у скоєному, попросили вибачення у всіх та пообіцяли більше не тікати з дому. Всього з початку року на Херсонщині працівники поліції розшукали та повернули додому 560 дітей.