Поліцейські викрили кримінальний дует, який підозрюється у пограбуванні чоловіка

4 года назад 0

Родинний кримінальний дует, до складу якого входять жінка та її брат, обґрунтовано підозрюється у пограбуванні 40-річного жителя одного з сіл поблизу міста Нова Каховка. Потерпілий є колишнім співмешканцем зловмисниці. Про цеповідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Заявник повідомив поліцейським, що довгий час не спілкується з колишньою співмешканкою, але вона має до нього майнові претензії. У день злочину 38-річна жінка разом з братом приїхали до заявника та стали вимагати віддати їм нібито її речі та гроші. Чоловік відмовився, у відповідь брат зловмисниці кілька разів вдарив потерпілого. Після цього брат з сестрою обшукали дім, забрали приблизно 4 тисячі гривень та планшет.

Того ж дня працівники Новокаховського відділу поліції затримали підозрюваних. Жінка пояснила свою версію подій. Вона сказала, що гроші та планшет належать їй. Нині поліція встановлює всі обставини кримінального правопорушення.

Відкрите кримінальне провадження за ч.2 ст.186 «Грабіж» Кримінального кодексу України (карається позбавленням волі на строк від 4 до 6 років).