Поліцейські вилучили холодну зброю та наркотики у жителя Скадовська

6 лет назад 0

В рамках профілактичного відпрацювання «Зброя» поліцейські Скадовського району виявили у місцевого жителя заборонені предмети, які відносяться до холодної зброї, та залишки наркотичної речовини. Правопорушнику може загрожувати позбавлення волі на строк до 7 років.

Під час відпрацювання території м.Скадовськ працівники районної поліції помітили «Wolksvagen Passat», який рухався з порушенням Правил дорожнього руху. Поліцейські зупинили автомобіль для перевірки. За кермом перебував 32-річний місцевий житель, який раніше вже притягався до кримінальної відповідальності за зберігання наркотиків. Чоловік поводив себе підозріло і працівники поліції провели огляд автомобіля.

Як розповів начальник Скадовського відділення поліції Олексій Пєшков, в ході огляду автівки на передньому пасажирському сидінні правоохоронці виявили нунчаки. В подальшому в салоні транспортного засобу поліцейські знайшли ще одні нунчаки та металеву коробку із залишками речовини, схожої на «амфетамін».

Вилучені речі направлені на дослідження в експертно-криміналістичний центр. За даними фактами відкриті кримінальні провадження за ч.1 ст.309 Кримінального кодексу України «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту» та ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами». Правопорушнику може загрожувати покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 7 років.

Відділ комунікації поліції Херсонської області