Поліцейські вилучили наркотики у жителя Високопільського району

5 лет назад 0

В чергову частину Високопільського відділення поліції надійшло повідомлення від місцевого жителя. Він поскаржився на чоловіка, який поблизу залізничного вокзалу розпивав спиртне та нецензурно висловлювався у бік перехожих.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Прибувши за викликом, поліцейські побачили нетверезого чоловіка, зробили йому зауваження та попередили про відповідальність за вживання алкоголю в громадських місцях. В ході проведення поверхневої перевірки у чоловіка виявили два пакети з рослинною речовиною, схожою на коноплю, вагою близько 200 грам. Вилучене направлено на дослідження.

Порушника доставили у відділення поліції, де склали адмінпротокол за дрібне хуліганство. З’ясувалося, що 31-річний чоловік вже притягався до кримінальної відповідальності за майнові злочини.

Відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.309 Кримінального кодексу України «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту». Чоловіку може загрожувати позбавлення волі на строк до 3-х років.