Поліцейські впродовж двох годин розкрили грабіж

4 года назад 0

На розкриття злочину поліцейським знадобилося дві години.

Вчора, 10 листопада, працівники Олешківського відділення поліції отримали виклик, що в місті біля закладу «Національна лотерея» невідомий зловмисник відібрав у 53-річного чоловіка 2300 гривень та втік у невстановленому напрямку.

За словами начальника Олешківського відділення поліції Вадима Ковальчука, на пошуки грабіжника негайно орієнтували працівників груп швидкого реагування районного підрозділу. Через дві години правоохоронці помітили підозрюваного на одній із вулиць міста. Чоловік поводив себе неадекватно, ймовірно, перебував під дією наркотичних речовин. Під час поверхневої перевірки у чоловіка правоохоронці знайшли викрадені гроші.

У відділенні поліції 33-річний затриманий розповів поліцейським, що знаходився у гральному закладі «Національна лотерея» та побачив, що один із клієнтів виграв крупну суму грошей. Коли «щасливчик» вийшов із приміщення закладу на вулицю, зловмисник підбіг до нього ззаду, вихопив виграш з кишені та втік у темряву.

Наразі гроші повернуті законному власнику. За даним фактом поліція відкрила кримінальне провадження за ч.1 ст.186 «Грабіж» Кримінального кодексу України. Проводиться досудове розслідування.

Відділ комунікації поліції Херсонської області