Поліцейські встановлюють водія, який незаконно вирубав дерева в Голопристанському районі

4 года назад 0

Сьогодні вночі на околиці м. Гола Пристань поліцейські на польовій дорозі виявили автомобіль з причепом, завантаженим деревиною.

Власника транспортного засобу поруч не було. Транспортні засоби та вантаж були доставлені на територію відділення поліції. Наразі проводяться заходи по встановленню осіб, причетних до незаконної вирубки дерев. Їм загрожує кримінальна відповідальність.

Як розповів начальник Голопристанського відділення поліції Олександр Воропаєв, під час патрулювання інспектори екіпажу групи реагування біля місцевого сміттєзвалища на дорозі побачили автомобіль «ЛуАЗ» із саморобним причепом, в якому знаходились 48  свіжеспиляних стовбурів вільхи. Поруч нікого не було. До цього ж транспортні засоби були без державних реєстраційних номерів. Автомобіль та причеп із деревиною були доставлені у відділення поліції.

За даним фактом в Єдиний реєстр досудових розслідувань внесені відомості за ч.1 ст.246 Кримінального кодексу України. Наразі поліцейські проводять заходи по встановленню власника транспортних засобів та правопорушників, причетних до незаконної порубки дерев.

Відділ комунікації поліції Херсонської області