Поліцейські затримали жителя Білозерського району, який вбив кривдника своєї дружини

4 года назад 0

Подія сталася в одному з сіл Білозерського району. У відділення поліції звернулася жінка і повідомила, що у неї в будинку вбили гостя. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

На місці події поліцейські з’ясували, що ввечері в гості до заявниці прийшли два товариша та подружжя односельців. Компанія вживала алкогольні напої. Під час застілля один з товаришів почав ображати жінку гостя, це йому не сподобалось, чоловік схопив ніж та наніс декілька ударів у шию та живіт кривднику. Від отриманих тілесних ушкоджень потерпілий помер, а чоловік втік.

Оперативники з’ясували, що до злочину причетний 34-річний раніше судимий місцевий житель. Працівники поліції опитали найближчих сусідів підозрюваного і встановили, що востаннє його бачили біля будинку одного з односельців. Під час розшукових заходів чоловіка затримали через годину. Він зізнався у скоєному злочині.

Як розповіла заступник начальника Білозерського відділення поліції Тетяна Кобзар, чоловік затриманий в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. За даним фактом відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України «Умисне вбивство». Вирішується питання про обрання зловмиснику міри запобіжного заходу.