Поліцейські затримали підозрюваного у вбивстві через картковий борг

4 года назад 0

Подія сталася вночі у місті Олешки.

В будинку місцевих жителів розігралася трагедія – через нібито картковий борг зловмисник тяжко поранив господаря дому, а також спричинив смертельні поранення його матері.

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Херсонської області.

Повідомлення про злочин до Олешківського відділення поліції надійшло приблизно о 03:30 год. Заявники повідомили, що з будинку їх сусідів лунають крики про допомогу. На місці події поліцейські виявили тіло 59-річної жінки з ножовим пораненням черевної порожнини, а також її 27-річного сина з численними ножовими пораненнями. Чоловіка госпіталізували в лікарню, нині стан його здоров’я тяжкий.

Як повідомив заступник начальника Олешківського відділення поліції Віталій Бондар, упродовж 40 хвилин працівники поліції встановили особу та затримали підозрюваного. Ним виявився 18-річний місцевий житель, який раніше потрапляв в поле зору правоохоронців за крадіжки.

Зловмисник пояснив, що вночі прийшов до знайомого вимагати повернути йому картковий борг в розмірі 800 гривень. Потерпілий відмовився, через що між чоловіками розпочалася сварка та бійка. Мати господаря намагалася розняти чоловіків, в результаті чого зловмисник завдав їй смертельний удар ножем. Потім він кілька разів вдарив ножем боржника і втік.

Нині зловмисник затриманий в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. Слідчим відділенням Олешківського відділення поліції відкриті кримінальне провадження за ч.1,2 п.13 ст.115 «Умисне вбивство» Кримінального кодексу України. Тривають слідчі дії.