Поліція Херсонщини наголошує – нехтування вимогами Правил дорожнього руху призводить до трагічних наслідків

4 года назад 0

Впродовж останньої доби на території Херсонщини сталися дві дорожньо-транспортні пригоди зі смертельними наслідками. Внаслідок недотримання Правил дорожнього руху загинули дві жінки. Поліція Херсонщини закликає громадян бути уважними та обережними на дорозі. Пам’ятайте – дорога помилок не прощає. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Перша трагічна пригода сталася близько опівдня в м. Скадовськ. Тут 58-річний водій автокрану «МАЗ» на одному з перехресть здійснив наїзд на 69-річну жінку, яка переходила дорогу на відстані близько трьох метрів від розмітки «зебра». Хто порушив Правила дорожнього руху, пішохід чи водій, наразі встановлюють слідчі обласного главку поліції. Однак, на жаль, удар вантажівки став для пенсіонерки смертельним.

А сьогодні близько другої години ночі в с. Станіслав Білозерського району 22-річна водій мотоскутера «Хонда Діо» не обрала безпечної швидкості руху та здійснила наїзд на такий же самий мопед, який рухався попереду в попутному напрямку. В результаті зіткнення молода жінка отримала травми голови, які виявилися несумісними з життям.

Поліція Херсонщини звертається до громадян, особливо батьків. Дотримуйтесь Правил дорожнього руху та вчить цьому своїх дітей. Пам’ятайте – дорога помилок не прощає.