Поліція Херсонщини повідомила про останні злочини в регіоні

4 года назад 0

Упродовж минулої доби до підрозділів Національної поліції в Херсонській області надійшло 528 звернень, серед яких 89 повідомлень містять ознаки кримінального правопорушення.

Зареєстрована 1 дорожньо-транспортна пригода з потерпілими, внаслідок якої 2 людини отримали травми. За порушення Правил дорожнього руху працівники районних підрозділів поліції та управління патрульної поліції склали 133 адміністративні протоколи, з них 7 — за керування транспортним засобом у нетверезому стані.

Деякі приклади кримінальних правопорушень:

— в Новокаховський відділ поліції звернувся 39-річний місцевий мешканець. Чоловік розповів, що близько опівночі повертався додому. На вул. Історичній до нього підбіг невідомий чоловік, вдарив по голові та відібрав мобільний телефон «iPhone 6». За даним фактом проводиться перевірка.

— в чергову частину Каховського відділу поліції звернулась 65-річна мешканка с. Цукури. Жінка розповіла, що невідомий злодій проник через вікно в її будинок та викрав 600 доларів США, 21 тисячу російських рублів та 120 гривень. За даним фактом проводиться перевірка.

— в чергову частину Нижньосірогозького відділення поліції зателефонував 52-річний місцевий мешканець. Чоловік розповів, що вночі невідомі злодії викрали з його магазину товар на суму 35 тисяч гривень. За даним фактом проводиться перевірка.

Відділ комунікації поліції Херсонської області