Поліція Херсонської області повідомила про події, які сталися протягом минулої доби

4 года назад 0

Упродовж минулої доби до підрозділів Національної поліції в Херсонській області надійшло 586 заяв і повідомлень, серед яких 78 звернень містять ознаки кримінального правопорушення. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Зареєсстрована одна дорожньо-транспортна пригода з потерпілими, внаслідок якої одна людина була травмована. За порушення Правил дорожнього руху працівники районних підрозділів поліції та управління патрульної поліції склали 84 адміністративних протоколи, із них 6 – за керування транспортним засобом у нетверезому стані.

Вранці в чергову частину Олешківського відділення поліції зателефонувала 82-річна жителька смт Нова Маячка. Пенсіонерка розповіла, що вночі невідомі зловмисники викрали з городу заявниці шланги крапельного зрошення та з подвір’я – металеві вироби. За даним фактом проводиться перевірка.

В «Єдиний центр 102» поліції Херсонщини зателефонував житель обласного центру та розповів, що залишив свій автомобіль «Міцубісі Ланцер» неподалік від драматичного театру. А коли заявник через 20 хвилин повернувся, виявив, що невідомі злодії здійснили із салону автівки крадіжку двох сумок, в одній із яких знаходився гаманець з грошима в сумі близько 1000 гривень та 300 долларів США. За даним фактом проводиться перевірка.