Поліція Херсонської області повідомила про злочини, які сталися протягом доби

5 лет назад 0

Упродовж минулої доби до підрозділів Національної поліції в Херсонській області надійшли 546 звернень, серед яких 64 повідомлення містять ознаки кримінального правопорушення.

Дорожньо-транспортних пригод з постраждалими не зареєстровано. За порушення Правил дорожнього руху працівники районних підрозділів поліції та Управління патрульної поліції склали 109 адміністративних протоколів, з них 6 — за керування транспортним засобом у нетверезому стані.

В чергову частину Корабельного відділення поліції звернулась 67-річна мешканка району. Жінка розповіла, що невідомі злодії проникли в її квартиру та викрали 11000 гривень. За даним фактом проводиться перевірка.

В чергову частину Генічеського відділу поліції звернулась 31-річна місцева мешканка. Жінка розповіла, що виявила крадіжку ноутбука та 1500 гривень з її автомобіля. За даним фактом проводиться перевірка.

В «Єдиний центр 102» поліції Херсонщини зателефонував 48-річний житель обласного центру. Чоловік розповів, що невідомі, зламавши вхідний замок, проникли в його квартиру та викрали гроші в сумі понад 31000 гривень. За даним фактом проводиться перевірка.

Відділ комунікації поліції Херсонської області