Поліція Херсонської області повідомила про злочини, які сталися протягом доби

4 года назад 0

Упродовж минулої доби до підрозділів Національної поліції в Херсонській області надійшло 466 заяв і повідомлень, серед яких 72 звернення містять ознаки кримінального правопорушення. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Зареєсстровано 3 дорожньо-транспортних пригоди, внаслідок яких 5 чоловік отримали травми. За порушення Правил дорожнього руху працівники районних підрозділів поліції та управління патрульної поліції склали 94 адміністративних протоколи, із них 5 – за керування транспортним засобом у нетверезому стані.

Близько опівночі в Херсонський відділ поліції звернулась 38-річна жінка. Вона розповіла, що 10 хвилин тому невідомий чоловік вдарив її та відібрав у неї сумку, в якій знаходились мобільний телефон «Meizu 5», гроші в сумі близько 600 гривень та банківські картки. За даним фактом проводиться перевірка.

В чергову частину Горностаївського відділення поліції близько третьої ночі звернувся 28-річний місцевий мешканець. Чоловік розповів, що дві години тому в одному з місцевих барів невідомий злодій викрав у заявника мобільний телефон. За даним фактом проводиться перевірка.

В «Єдиний центр 102» поліції Херсонщини зателефонувала 94-річна мешканка м. Олешки. Пенсіонерка розповіла, що в період часу з 2 по 12 грудня невідомий зловмисник викрав з квартири заявниці гроші в сумі 10000 гривень та дві пари золотих сережок. За даним фактом проводиться перевірка.