Поліція області повідомила про злочини, які сталися протягом доби

4 года назад 0

Упродовж минулої доби до підрозділів Національної поліції в Херсонській області надійшло 545 звернень, серед яких 113 повідомлень містять ознаки кримінального правопорушення. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Зареєстрована 1 дорожньо-транспортна пригода, внаслідок якої 1 людина отримала травми. За порушення Правил дорожнього руху працівники районних підрозділів поліції та управління патрульної поліції склали 110 адміністративних протоколів, з них 7 — за керування транспортним засобом у нетверезому стані.

В «Єдиний центр 102» поліції Херсонщини зателефонував 58-річний чоловік. Він розповів, що невідомий проник до його квартири, звідки викрав 2 телевізори. За даним фактом проводиться перевірка.

У Новокаховський відділ поліції звернулася 37-річна місцева мешканка. Жінка розповіла, що їй зателефонував невідомий чоловік та представився працівником банку. В ході розмови незнайомець дізнався у заявниці реквізити банківської картки, після чого з рахунку зникли гроші в сумі 15000 гривень. За даним фактом проводиться перевірка.

В чергову частину Херсонського відділу поліції звернулася 28-річна херсонка. Жінка розповіла, що невідомий проник до її будинку, звідки викрав ноутбук. За даним фактом проводиться перевірка.