Поліція просить суд заарештувати підозрюваного у вбивстві товариша

4 года назад 0

Як повідомлялось раніше, поліція встановила, що 22-річного херсонця, який безвісті зник 10 листопада, вбили.

Вночі 22 листопада його тіло знайшли закопаним у полі поблизу сел. Молодіжне.

Як розповів начальник Херсонського відділу поліції Олександр Говорун, в ході слідчо-розшукових заходів поліцейські встановили, що до зникнення херсонця причетний його 26-річний знайомий, з яким потерпілий зустрівся в останній день свого життя. Працівники поліції зібрали достатню доказову базу для оголошення чоловікові підозри в скоєнні злочину, передбаченого ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України «Умисне вбивство».

Зі слів підозрюваного, після вживання алкоголю та наркотичних речовин між товаришами виник конфлікт, в результаті чого потерпілий отримав кілька ножових поранень, від яких помер. Колишній друг переклав тіло загиблого в багажник та вивіз за місто в поле, де закопав. Що стало причиною конфлікту зловмисник достеменно не пам’ятає.

За умисне протиправне заподіяння смерті іншій людині передбачене покарання в вигляді позбавленням волі на строк від 7 до 15 років. Наразі поліція направила до суду клопотання про обрання підозрюваному запобіжного заходу в вигляді тримання під вартою. Досудове розслідування триває.

Відділ комунікації поліції Херсонської області