Поліція проводить перевірку за фактами вечірніх подій у Білозерці

6 лет назад 0

В Інтернет-мережі вийшла інформація, що вчора пізно ввечері голова Білозерської селищної ради наніс тілесні ушкодження місцевій активістці, в подальшому її викрав та в зв’язку з цим відбувається пікетування районного відділення поліції.

За словами начальника Білозерського відділення поліції Юрія Прядка, пікетування поліції не відбувалося. Голова Білозерської селищної ради розповів, що ввечері йому стало відомо про розповсюдження 38-річною місцевою мешканкою по вулицях районного центру листівок з дискредитуючою посадовця інформацією. Чоловік на одній із вулиць помітив жінку та привіз у відділення поліції для притягнення до відповідальності за фактом правопорушення.

Під час бесіди з поліцейськими жінка зізналася, що за матеріальну винагороду розповсюджувала листівки. В той же час, вона звернулася із заявою, що селищний голова вдарив її рукою в обличчя.

За даним фактом до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесені відомості за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 125 Кримінального кодексу України «Умисне легке тілесне ушкодження». Якщо в діях жінки будуть вбачатися ознаки правопорушення, вона буде притягнута до адміністративної відповідальності. Проводиться перевірка всіх обставин події.

Відділ комунікації поліції Херсонської області