Поліція проводить розслідування за фактом смертельної ДТП в Каховському районі

6 лет назад 0

В чергову частину Каховського відділу поліції надійшло повідомлення, що близько 22:25 год. на автодорозі «Каховка-Нова Каховка» між с.Малокаховка та м.Каховка зіткнулися два легковика та є потерпілі. Водій одного транспортного засобу загинув на місці. Ще 5 учасників ДТП доставили в лікарню.

За словами т.в.о. начальника відділу слідчого управління поліції області Євгена Шаталова, поліцейські попередньо встановили, що 31-річний житель Каховського району, керуючи автомобілем «ВАЗ-21099», виїхав на смугу зустрічного руху та здійснив зіткнення з автомобілем «ŠKODA», під керуванням 26-річного жителя міста Каховка.

В результаті ДТП водій автомобіля «ВАЗ-21099» від отриманих тілесних ушкоджень помер на місці події. Ще п’ятьох учасників дорожньо-транспортної пригоди з травмами різного ступеню тяжкості госпіталізували в реанімаційне відділення районної лікарні. Постраждалі – дружина загиблого водія «ВАЗ-21099» та двоє їх дітей (3-х дівчинка та 12-річний хлопчик), а також водій та пасажирка автомобіля «ŠKODA».

За даним фактом відкрите кримінальне провадження за ч.2 ст.286 Кримінального кодексу України «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами». Поліцейські з’ясовують усі обставини ДТП.

Відділ комунікації поліції Херсонської області