Поліція встановлює обставини смертельної ДТП в Херсоні

6 лет назад 0

Близько 14:55 в «Єдиний центр 102» поліції Херсонщини надійшло повідомлення, що на перехресті проспекту Ушакова з вулицею Маяковського сталася дорожньо-транспортна пригода з потерпілими. На місце ДТП виїхали слідчо-оперативна група та керівництво Херсонського відділу поліції, працівники слідчого управління обласного главку поліції та управління патрульної поліції в м.Херсоні.

Поліцейські попередньо встановили, що водій мікроавтобуса «Мерседес Віто», рухаючись по проспекту Ушакова, на перехресті з вулицею Маяковського намагався виконати розворот. Після чого на мікроавтобус здійснив наїзд легковий автомобіль «Ніссан». В результаті ДТП на місці пригоди загинула жінка, яка перебувала в мікроавтобусі. Ще одну пасажирку із цього автомобіля доставили в лікарню. Також медична допомога була надана водієві автомобіля «Ніссан».

Попередня правова кваліфікація події – ч.2 ст.286 Кримінального кодексу України «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами». Встановлюються всі обставини пригоди.

Прохання можливих свідків ДТП звернутися до поліції за номером 102. Анонімність гарантована.

Відділ комунікації поліції Херсонської області