Поліція встановлює свідків смертельної ДТП в Херсоні

5 лет назад 0

Вчора, 10 липня, в Херсоні о 07:30 год. в поліцію надійшло повідомлення про ДТП по вул.Лавреньова. На місці ДТП поліцейські попередньо встановили, що 29-річний водій автомобілю «ВАЗ-21099» здійснив наїзд на 70-річну жінку-пішохода, яка переходила проїжджу частину. Жінку з численними травмами доставили в лікарню, де вона померла від отриманих тілесних ушкоджень. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Відкрите кримінальне провадження за ч.2 ст.286 Кримінального кодексу України «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами». Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від 3 до 8 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Наразі поліцейські встановлюють усі обставини пригоди. З метою проведення об’єктивного та неупередженого розслідування поліція звертається з проханням до свідків та очевидців пригоди зателефонувати за номером «102» або 050-396-70-51 (слідчий Віталій Білозеров).