Поліція з’ясовує обставини ДТП, в якій тяжко травмована 13-річна дівчина

5 лет назад 0

Учора близько опівдня на автодорозі біля с. Великі Копані Олешківського району водій мікроавтобусу «Opel» здійснив наїзд на дівчину. З тяжкими тілесними ушкодженнями дитину госпіталізували в центральну району лікарню. Наразі слідчі обласного главку поліції встановлюють всі обставини пригоди. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Близько 11:45 в чергову частину Олешківського відділення поліції надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду з потерпілими на автодорозі Херсон –Джанкой — Керч біля виїзду з с. Великі Копані. На місці ДТП поліцейські попередньо встановили, що 30-річний водій мікроавтобусу «Opel», рухаючись зі сторони с. Тарасівка в напрямку м. Олешки, здійснив наїзд на 13-річну дівчину, яка переходила дорогу по нерегульованому пішохідному переходу. Потерпілу в тяжкому стані з чисельними тілесними ушкодженнями доставили в Олешківську центральну району лікарню, де їй надається кваліфікована медична допомога.

Попередня правова кваліфікація події – ч.2 ст.286 Кримінального кодексу України «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами». Наразі поліцейські встановлюють усі обставини пригоди. Поліція просить свідків та очевидців ДТП зателефонувати за номером «102» з метою проведення об’єктивного та неупередженого розслідування.