Поліція з’ясовує обставини конфлікту між чоловіками в Херсоні

4 года назад 0

В «Єдиний центр 102» поліції Херсонщини надійшло повідомлення про конфлікт в одній із квартир багатоповерхівки в мікрорайоні Таврійський. Сварка між двома знайомими закінчилася для одного з них госпіталізацією в лікарню. А кривднику потерпілого поліцейські повідомили про підозру в замаху на вбивство. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

На місці події працівники поліції з’ясували, що двоє братів, віком 49 та 38 років, запросили в гості 55-річного знайомого. Під час застілля між гостем та молодшим братом раптом виник конфлікт. В ході сварки візитер схопив зі стола кухонний ніж та вдарив ним опонента у груди, а потім втік.

Як повідомив начальник Херсонського відділу поліції Олександр Говорун, оперативники розшукали зловмисника неподалік від місця скоєння злочину. Раніше херсонець в поле зору правоохоронців не потрапляв. Чому виникла сварка, він пояснити поліцейським не зміг.

Потерпілого доставили у Херсонську міську клінічну лікарню ім. О.С. Лучанського, де його прооперували. Наразі стан чоловіка задовільний і його життю нічого не загрожує.

За даним фактом слідчими Херсонського відділу поліції внесені в Єдиний реєстр досудових розслідувань відомості за ч.2 ст.15 Кримінального кодексу України «Замах на злочин» та ч.1 ст.115 ККУ «Умисне вбивство». Триває досудове розслідування. Наразі вирішується питання про обрання підозрюваному міри запобіжного заходу в вигляді тримання під вартою. Чоловікові загрожує позбавленням волі строком від 7 до 15 років.