Поліція за 20 хвилин затримала підозрюваного у крадіжці з дачі

6 лет назад 0

Сьогодні приблизно о 12:00 на телефон чергової частини відділення поліції в порту «Херсон» зателефонували мешканці дачного товариства. Люди повідомили, що в один з дачних будинків проникли зловмисники.

На місце події на службовому катері негайно вирушили працівники відділення поліції в порту «Херсон», які несли службу поблизу місця купання громадян у зв’язку зі святкуванням Богоявлення Господнього (Водохреща).

За 20 хвилин поліцейські прибули на місце та спільно з мешканцями дачного товариства затримали одного з підозрюваних у крадіжці. Зловмисник тримав у руках викрадені з будинку речі.

— Зважаючи на те, що злочин стався на острові, працівники відділення поліції в порту «Херсон» на службовому катері переправили на місце правопорушення слідчо-оперативну групу Корабельного відділення поліції для встановлення всіх обставин крадіжки та особи зловмисника, — повідомив начальник відділення поліції в порту Херсон Максим Жарков.

Попередня правова кваліфікація кримінального правопорушення за ч.3 ст.185 Кримінального кодексу України «Крадіжка» (карається позбавленням волі на строк від 3 до 6 років).

Відділ комунікації поліції Херсонської області