Поліція закликає власників транспортних засобів бути більш обачними

5 лет назад 0

Працівники відділу боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми, обласного главку поліції виявили в курортному Залізному Порту двох іноземних громадян, які порушили терміни перебування на території України. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

За словами начальника відділу боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми, поліції області Олега Шанька, один з іноземців 25-річний громадянин Узбекистану, інший — 50-річний громадянин Туреччини. Чоловіки незаконно проживали в Залізному Порту у місцевого мешканця.

На обох іноземців складені адмінпротоколи за ст.203 (порушення іноземцями та особами без громадянства правил перебування в Україні і транзитного проїзду через територію України) Кодексу України про адміністративні правопорушення. Санкція статті передбачає накладання штрафу від тридцяти до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян. Вирішується питання про примусове повернення чоловіків в країну походження.

Також до адміністративної відповідальності буде притягнутий чоловік, у якого проживали мігранти. Поліцейські відносно нього склали адмінпротокол за ст. 205 (невжиття заходів до забезпечення своєчасної реєстрації іноземців і осіб без громадянства) Кодексу України про адміністративні правопорушення. Санкція статті передбачає попередження або накладення штрафу від двадцяти до сорока неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.