Поліція затримала підозрюваного у вбивстві

5 лет назад 0

На Херсонщині поліцейські затримали чоловіка, який підозрюється у вбивстві. Під час застілля зловмисник спричинив потерпілому смертельні ножові поранення, після чого розчленував тіло та виніс у сумках на сміттєзвалище.

 За даним фактом було відкрите кримінальне провадження за ст.115 Кримінального кодексу України «Умисне вбивство». Суд обрав затриманому міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Поліцейські одразу встановили усіх учасників злочину. Підозрюваного оголосили у розшук. На його пошуки був задіяний особовий склад Новокаховського, Каховського відділів поліції та працівники Управління карного розшуку обласного главку поліції.

Як розповів начальник Новокаховського відділу поліції Олександр Рогожин, поліцейські перевіряли можливі місця перебування зловмисника у районному центрі та прилеглих населених пунктах. Після декількох днів розшукової роботи підозрюваного затримали в одному з селищ Каховського району, де він переховувався у знайомої жінки.

Затриманий зізнався у скоєні злочину та розповів, що причиною вбивства став конфлікт після надмірної кількості випитої горілки. Наразі чоловік затриманий в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Зловмиснику обрана міра запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб без можливості внесення застави.

Відділ комунікації поліції Херсонської області