Поліція затримала водія, який здійснив смертельну ДТП в Новій Каховці

5 лет назад 0

Вчора в Новій Каховці в результаті наїзду легкового автомобіля загинула 72-річна жінка. В порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України поліція затримала водія транспортного засобу до обрання йому міри запобіжного заходу. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

12 жовтня близько 17:00 в чергову частину Новокаховського відділу поліції надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду з потерпілим на одному з перехресть міста. На місці ДТП поліцейські встановили, що 20-річний водій автомобіля «Фольксваген Пасат» здійснив наїзд на 72-річну місцеву мешканку, яка переходила проїжджу частину по нерегульованому пішохідному переходу.

В результаті пригоди пенсіонерка від отриманих тілесних ушкоджень загинула на місці ДТП. Автомобіль доставлений на майданчик тимчасового утримання транспортних засобів. Водій затриманий в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. Відкрите кримінальне провадження за ч.2 ст.286 Кримінального кодексу України. Поліція з’ясовує усі обставини пригоди.