Поліція затримала водія, що знаходився під дією наркотичних речовин

4 года назад 0

29-річний водій «викурив цукерку» й сів за кермо. Але завдяки небайдужому херсонцю далеко не заїхав.

У четверг, 31 жовтня, патрульні отримали виклик, що неподалік від дитячої обласної лікарні перебуває чоловік в неадекватному стані за кермом автомобіля Mazda 3. Телефоном небайдужий херсонець розповів інспекторам, що вказаний громадянин поводиться не відповідно до обстановки, каже незрозумілі речі, скоріш за все, перебуває під впливом наркотиків.

Про це повідомляє Патрульна поліція Херсонської області.

Зазначений транспортний засіб охоронці порядку побачили й зупинили на перехресті вулиць Ладичука та Української. У водія поліцейські дійсно помітили ознаки наркотичного сп’яніння. Той заперечував вживання заборонених речовин, лише, як зазначив сам чоловік, «викурив цукерку». Від огляду у встановленому законом порядку в медичному закладі він відмовився.

Громадянин не мав водійського посвідчення та свідоцтва про реєстрацію транспортного засобу. Також патрульні встановили, що він менше року тому притягувався до адміністративної відповідальності за перебування за кермом у нетверезому стані й наразі позбавлений права керування рішенням суду.

На 29-річного херсонця інспектори склали адмінматеріали за ч. 4 ст. 126 (Керування особою, позбавленою такого права) та ч. 2 ст. 130 (Повторне протягом року керування в стані сп’яніння) КУпАП.

Автомобіль порушника поліцейські евакуювали на арештмайданчик.