Поліції Херсонщини допомогла мешканка Олешок

6 лет назад 0

По гарячих слідах: поліцейські затримали крадія завдяки пильності місцевої мешканки

В Олешківське відділення поліції звернулася 40-річна жінка. Вона розповіла, що з вікна будинку побачила, як з її двору невідомий чоловік вкрав газовий балон. Заявниця непомітно прослідкувала за зловмисником та запам’ятала, куди він відніс балон.

Поліцейські відпрацювали населений пункт і того ж дня затримали зловмисника. Ним виявився 39-річний житель сусіднього населеного пункту, чоловік раніше судимий. Зловмисник пояснив, що приїхав в гості до сестри. А щоб не йти до неї з "порожніми руками", вкрав у місцевої жительки газовий балон, який одразу ж продав іншому місцевому жителю. Поліцейські вилучили крадене та повернули законній власниці.

Чоловік перевіряється на причетність до скоєння інших кримінальних правопорушень на території району. Відкрите кримінальне провадження за ч.2 ст.185 Кримінального кодексу України "Крадіжка" (карається арештом на строк від трьох до шести місяців або обмеженням волі на строк до п'яти років або позбавленням волі на той самий строк).

Загалом же протягом доби  до підрозділів Національної поліції в Херсонській області надійшло 425 заяв і повідомлень, серед яких 87 заяв з ознаками кримінального правопорушення. Зареєстровано 5 ДТП, внаслідок яких одна людина загинула, чотири людини отримали травми. За порушення Правил дорожнього руху працівники районних підрозділів поліції склали 35 протоколів, з них 3 – за керування транспортним засобом у нетверезому стані.

Відділ комунікації поліції Херсонської області