Правоохоронці Херсонщини повідомили про злочини, які сталися протягом мулої доби

4 года назад 0

Упродовж минулої доби до підрозділів Національної поліції в Херсонській області надійшли 506 звернень, серед яких 71 повідомлення містить ознаки кримінального правопорушення. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Зареєстровано 1 ДТП, внаслідок якої 1 особа травмована. За порушення Правил дорожнього руху працівники районних підрозділів поліції та управління патрульної поліції склали 73 адміністративні протоколи, з них 17 — за керування транспортним засобом у нетверезому стані.

В «Єдиний центр 102» поліції Херсонщини звернулась 27-річна херсонка. Жінка розповіла, що невідомий викрав у неї мобільний телефон «Iphone». За даним фактом проводиться перевірка.

В «Єдиний центр 102» поліції Херсонщини надійшло повідомлення від 34-річного херсонця. Чоловік розповів, що невідомий викрав гаманець з грошима в сумі 6000 гривень. За даним фактом проводиться перевірка.

В Бериславський відділ поліції надійшло повідомлення від 34-річної місцевої жительки. Жінка розповіла, що невідомий шахрайським шляхом заволодів грошима в сумі 2500 гривень. За даним фактом проводиться перевірка.