Правоохоронці повідомили про останні злочини, які сталися на Херсонщині

4 года назад 0

Упродовж минулої доби до підрозділів Національної поліції в Херсонській області надійшли 748 звернення, серед яких 124 повідомлення містять ознаки кримінального правопорушення. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Зареєстровано 4 ДТП з постраждалими, внаслідок яких 5 осіб травмовано. За порушення Правил дорожнього руху працівники районних підрозділів поліції та управління патрульної поліції склали 109 адміністративних протоколів, з них 7 — за керування транспортним засобом у нетверезому стані.

В Генічеський відділ поліції надійшло повідомлення від 45-річної місцевої жительки. Жінка розповіла, що їй зателефонував невідомий та представився працівником банку. Шахрайським шляхом зловмисник дізнався реквізити банківської картки, після чого з неї зникло 10500 гривень. За даним фактом проводиться перевірка.

В Білозерське відділення поліції звернулась 25-річна місцева жителька. Жінка розповіла, що невідомий проник до її будинку та викрав 2500 гривень. За даним фактом проводиться перевірка.

В Каховський відділ поліції надійшло повідомлення від 27-річного місцевого жителя. Чоловік розповів, що невідомий, шляхом вільного доступу, незаконно заволодів мопедом. За даним фактом проводиться перевірка.