Прес-реліз про злочини та події на 06.10.2017

Прес-реліз про злочини та події на 06.10.2017

7 лет назад 0

Упродовж минулої доби до підрозділів Національної поліції в Херсонській області надійшло 556 заяв і повідомлень, серед яких 137 заяв з ознаками кримінального правопорушення.

За порушення Правил дорожнього руху працівники районних підрозділів поліції склали 38 протоколів, з них 1 – за керування транспортним засобом у нетверезому стані.

До Нижньосірогозького відділення поліції  звернувся 58-річний місцевий мешканець. Чоловік розповів, що вночі невідома особа з подвір’я домоволодіння заявника незаконно заволоділа автомобілем «ВАЗ-2101»  червоного кольору, номер державної реєстрації Н 81-47 ХО. За даним фактом до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесені відомості кримінального правопорушення за ознаками ч. 2 ст. 289 Кримінального кодексу України. Шановні громадяни! Якщо ви володієте будь-якою корисною інформацією про обставини скоєння злочину, місцезнаходження автомобіля та зловмисника, прохання повідомити в поліцію за номером «102». Анонімність гарантується.

Працівники Верхньорогачицького відділення поліції під час забезпечення публічної безпеки і порядку в районному центрі побачили
36-річного місцевого жителя, який підозріло себе поводив. Під час поверхневого огляду чоловіка, поліцейські виявили та вилучили у нього саморобний пристрій, призначений для відстрілювання патронів калібром 5,6 мм. Вилучена зброя відправлена на експертизу. За даним фактом відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст. 263 Кримінального кодексу України. Проводиться перевірка.

Працівникам Новокаховського відділу поліції  надійшла інформація, що біля «Нафтової бази» перебуває підозрілий чоловік. Приїхавши на місце, поліцейські провели поверхневий огляд 28-річного місцевого жителя. Поліцейські виявили та вилучили у чоловіка близько 3 грам речовини, схожої на коноплю. Вилучене направлене на експертизу. За даним фактом відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст. 309 Кримінального кодексу України «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту».  Проводиться перевірка.