Прес-реліз про злочини та події на 18.09.2017

7 лет назад 0

Упродовж минулої доби до підрозділів Національної поліції в Херсонській області надійшло 547 заяв і повідомлень, серед яких 144 заяви з ознаками кримінального правопорушення.

Зареєстровано 3 ДТП, внаслідок яких троє чоловік отримали травми. За порушення Правил дорожнього руху працівники районних підрозділів поліції склали 38 протоколів, з них 13 – за керування транспортним засобом у нетверезому стані.

До чергової частини Новокаховського відділу поліції надійшло повідомлення від 32-річної місцевої мешканки. Жінка розповіла, що невідома особа здійснила у помешканні заявниці крадіжку смартфон та грошей в сумі 900 гривень. За даним фактом проводиться перевірка.

Працівники Верхньорогачицького відділення поліції отримали інформацію, що 46-річний місцевий житель зберігає вдома наркотичні засоби. Під час проведення санкціонованого обшуку домоволодіння підозрюваного поліцейські вилучили 100 грам сухої речовини, схожої на коноплю. Вилучене направлене на дослідження до Херсонського НДЕКЦ МВС України. Відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.309 Кримінального кодексу України «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту». Проводиться перевірка.

В Білозерське відділення поліції звернувся 30-річний місцевий мешканець. Чоловік розповів, що невідома особа через мережу інтернет, під приводом продажу автомобіля, шахрайським шляхом заволоділа у заявника грошима в сумі 5000 тисяч гривень. Проводиться перевірка.

Відділ комунікації поліції Херсонської області