Прес-реліз про злочини та події на 19.09.2017

Прес-реліз про злочини та події на 19.09.2017

7 лет назад 0

Упродовж минулої доби до підрозділів Національної поліції в Херсонській області надійшло 573 заяви і повідомлення, серед яких 137 заяв з ознаками кримінального правопорушення.

За порушення Правил дорожнього руху працівники районних підрозділів поліції склали 90 протоколів, з них 9 – за керування транспортним засобом у нетверезому стані.

До Дніпровського відділення поліції звернулась 37-річна місцева жителька. Жінка розповіла, що невідомий чоловік близько 21:00 по вулиці Іллі Куліка під погрозою застосування фізичної сили заволодів золотими сережками у 19-річної доньки заявниці. За даним фактом проводиться перевірка.

Працівники Великолепетиського відділення поліції під час охорони публічного порядку на одній із вулиць районного центра помітили чоловіка, який підозріло себе поводив. Ним виявився 28-річний місцевий мешканець. Під час проведення поверхневого огляду чоловіка поліцейські виявили у нього та вилучили згорток з сухою рослинною речовиною, схожою на коноплю, вагою близько 150 грам. Вилучена речовина направлена на дослідження до Херсонського НДЕКЦ МВС України. Проводиться перевірка.