Прес-реліз про злочини та події на 20.09.2017

Прес-реліз про злочини та події на 20.09.2017

7 лет назад 0

Упродовж минулої доби до підрозділів Національної поліції в Херсонській області надійшли 631 заява і повідомлення, серед яких 166 заяв з ознаками кримінального правопорушення.

Зареєстровано одну ДТП,  внаслідок якої одна людина отримала травми. За порушення Правил дорожнього руху працівники районних підрозділів поліції склали 53 протоколи, з них 1 – за керування транспортним засобом у нетверезому стані.

В «call-центр 102» херсонської поліції надійшло повідомлення від 69-річного жителя Дніпровського району. Чоловік розповів, що близько 18:00 по вулиці Іллі Куліка, коли заявник увійшов у під’їзд, невідомий вдарив його по голові та заволодів мобільним телефоном і грошима у сумі 200 гривень. За даним фактом проводиться перевірка.

В чергову частину Олешківського відділення поліції звернувся 53-річний мешканець району. Чоловік розповів, що невідома особа із будинку заявника через відчинене вікно здійснила крадіжку грошей в сумі 2600 гривень та смартфону. Проводиться перевірка.

В чергову частину Бериславського відділу поліції звернулась 46-річна мешканка району. Жінка розповіла, що замовила в Інтернеті 20 пачок паперу формату А-4, але після переказу грошей у сумі 450 гривень заявниця замовлений товар досі не отримала. За данним фактом проводиться перевірка.

Відділ комунікації поліції Херсонської області