Про трагедію на Каховському шлюзі – офіційно

7 лет назад 0

У довідкових даних Головного управління ДСНС області щодо кількості надзвичайних ситуацій протягом минулої доби розміщено повідомлення про надзвичайну подію, яка сталася у Каховському районі:

02.04.2017 року о 13 год 09 хв  на пункт зв’язку 17 ДПРЧ надійшло повідомлення від чергового УЦЗН міста Нова Каховка про те, що в м. Нова Каховка з мосту Каховського шлюзу стрибнули у воду чоловік з дитиною та на поверхні води вони більше не з’явилися.

В ході розслідування поліції міста Нова Каховка встановлено, що чоловік, 1981 р.н., який проживав за адресою: Каховський район, село Чорнянка, вул. Херсонська, 40 взявши з собою дитину, 2007 р.н., який проживав за адресою: Каховський район, село Чорнянка і відправився на міст Каховського шлюзу. Після чого подзвонив колишній дружині, повідомив про своє місце знаходження та стрибнув з дитиною у воду, на поверхні якої їх більше не бачили. За попередньою інформацією причиною такого вчинку могли стати сімейні негаразди, а саме розлучення з дружиною приблизно місяць тому. Біля 17 години, тіла чоловіка та дитини знайдені і підняті на поверхню місцевими водолазами любителями та відправлені на медичну експертизу в морг.