Прокуратура області направила до суду обвинувальний акт стосовно винуватця ДТП, внаслідок якої жінка при надії втратила дитину

4 года назад 0

27 лютого прокуратурою Херсонської області до Каховського міськрайонного суду для розгляду по суті скеровано обвинувальний акт у кримінальному провадженні стосовно жителя міста Маріуполя. Про це повідомляє пресслужба прокуратури Херсонської області.

Дорожньо-транспортна пригода сталася 18.10.2019 близько 06.50 на автодорозі Одеса – Мелітополь, поблизу с. Петропавлівка Каховського району Херсонської області. Водій, керуючи автомобілем Iveco Daily, порушив правила дорожнього руху, внаслідок чого відбулось зіткнення з автомобілем ВАЗ 2107, що рухався попереду, з подальшим його наїздом на автомобіль Ford Transit.

Унаслідок цієї дорожньо-транспортної події пасажирці автомобіля ВАЗ 2107, яка перебувала при надії, заподіяно тяжкі тілесні ушкодження у вигляді внутрішньоутробної загибелі плоду.

Такі протиправні дії зловмисника кваліфіковано за ч.2 ст.286 КК України

У разі доведення вини, обвинуваченому загрожує покарання до 8 років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 3 років.