Слюсар-гвалтівник отримав покарання

4 года назад 0

Настали такі часи, що навіть у власній оселі  люди не можуть почуватися в безпеці.

Так, на початку грудня минулого року лихо увірвалося до 60-річної херсонки. Невідомий о 4-ій  ранку увірвався до помешкання одинокої пані й вчинив над нею насилля. Постраждала запам'ятала нападника і допомогла слідству, гвалтівника вдалося затримати того ж дня.

Правоохоронці були вкрай здивовані, коли встановили: злочинцем виявився 36-річний чоловік, що працював слюсарем у "Херсонському обласному онкологічному диспансері". Він раніше не судимий і не одружений. Що спонукало здавалося б законослухняного громадянина вчинити насильницький злочин? Можливо, це не перший кримінальний випадок у його житті? Впевнений, що правоохоронці це з'ясують. А

ось за зґвалтування  12 березня він вже отримав вирок — 4 роки позбавлення волі. На суді обвинувачений провину визнав та попросив вибачення в потерпілої. Адвокат потерпілої Тамара Пацалова розповіла автору цих рядків, що вони намагалися отримати ще й моральну компенсацію — 200 тисяч гривень. Проте суддя Херсонського міськсуду Людмила Валігурська дійшла думки, що 40 тис грн буде достатньо.