Телефонні шахраї знову турбують херсонців — 14000 гривень як і не було

5 лет назад 0

Упродовж 30 листопада до підрозділів Національної поліції в Херсонській області надійшли 484 заяви і повідомлення, серед яких 108 заяв з ознаками кримінального правопорушення.

Зареєстровано 3 ДТП з постраждалими, в наслідок яких 1 людина загинула, 5 чоловік отримали травми. За порушення Правил дорожнього руху працівники районних підрозділів поліції та Управління патрульної поліції склали 78 адміністративних протоколів, з них 11 — за керування транспортним засобом у нетверезому стані.

В «Єдиний центр 102» поліції Херсонщини звернулась 46-річнна мешканка обласного центру. Жінка розповіла, що їй на мобільний телефон зателефонував невідомий та представився працівником банку. Дізнавшись шахрайським шляхом реквізити банківської картки, невідомий заволодів грошима заявниці в сумі 14000 гривень. За даним фактом проводиться перевірка.

В Олешківське відділення поліції надійшло повідомлення від 33-річної місцевої мешканки. Жінка розповіла, що до неї на вулиці підбіг невідомий та забрав мобільний телефон «Fly» і гроші в сумі 425 гривень. За даним фактом проводиться перевірка.

В «Єдиний центр 102» поліції Херсонщини зателефонував 26-річний мешканець Білозерського району. Хлопець розповів, що невідомі проникли до його будинку, звідки здійснили крадіжку грошей сумі 10000 доларів США та 6000 гривень. За даним фактом проводиться перевірка.

Відділ комунікації поліції Херсонської області