Тепер жителька Бериславського району ніколи не купуватиме трактор через Інтернет

5 лет назад 0

Упродовж минулої доби до підрозділів Національної поліції в Херсонській області надійшли 611 заяв і повідомлень, серед яких 135 заяв з ознаками кримінального правопорушення.

Дорожньо-транспортних пригод з потерпілими не зареєстровано. За порушення Правил дорожнього руху працівники районних підрозділів поліції та управління патрульної поліції склали 148 адміністративних протоколів, з них 11 — за керування транспортним засобом у нетверезому стані.

В «Єдиний центр 102» поліції Херсонщини  звернулась 28-річна херсонка. Жінка розповіла, що скуплялась на ринку, де невідомий викрав її мобільний телефон «Samsung». За даним фактом проводиться перевірка.

В Бериславський відділ поліції звернулась мешканка одного з населених пунктів району. Жінка розповіла, що стала жертвою шахрая. Поліцейські з’ясували, що вона хотіла придбати трактор через мережу інтернет. Знайшла оголошення, домовилась з продавцем та перерахувала на банківську картку 18000 гривень завдатку. Після чого зв'язок з продавцем було втрачено. Транспортний засіб жінка так і не отримала. За даним фактом проводиться перевірка.

В «Єдиний центр 102» поліції Херсонщини зателефонував 55-річний херсонець. Чоловік розповів, що ввечері, по дорозі додому, до нього підбіг невідомий чоловік і зірвав з шиї золотий ланцюжок з хрестиком. За даним фактом проводиться перевірка.

Відділ комунікації поліції Херсонської області