В Генічеському районі поліція перевіряє законність збору врожаю зернових

5 лет назад 0

До Національної поліції в Херсонській області звернулись директор та засновник приватного сільгосппідприємства із заявами про те, що група осіб, з метою протиправного заволодіння майном підприємства, а саме врожаєм зернових культур, наприкінці червня поточного року підробили ряд офіційних документів, намагаючись таким чином усунути від фактичного управління та можливості здійснення законної господарської діяльності, директора зазначеного підприємства. Після чого почали незаконний збір врожаю зернових.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Як повідомив заступник начальника обласної поліції Микола Вербицький, на даний час процес збору врожаю зупинений до з’ясування всіх обставин. Працівники поліції проводять необхідні першочергові слідчі дії. Зокрема, допитуються представники обох сторін конфлікту, що виник навколо підприємства, проводиться вилучення документації тощо. Досудове розслідування триває.

Відкрито кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.206-2 Кримінального кодексу України (Протиправне заволодіння майном підприємства, що заподіяло велику шкоду).