В Херсоні чоловік вдарив ножем співмешканку через підозру у зраді

7 лет назад 0

У чергову частину Корабельного відділення поліції надійшло повідомлення, що до лікарні доставлена 36-річна місцева жителька. У жінки діагностували проникаюче ножове поранення черевної порожнини. Стан її здоров’я задовільний.

Слідчо-оперативна група виїхала за місцем проживання потерпілої. Вдома знаходився її 43-річний співмешканець у нетверезому стані. Чоловік пояснив, що співмешканка кілька днів не з’являлася вдома і він запідозрив її у зраді. Коли вона повернулася, між ними виникла сварка, під час якої співмешканець вдарив жінку ножем у живіт. Після чого жінка вийшла у двір та покликала на допомогу сусідів.

Зловмисник виявився раніше судимим за тяжкі тілесні ушкодження та незаконне заволодіння транспортним засобом, у місцях позбавлення волі провів 14 років. Потерпіла теж характеризується негативно, зловживає спиртними напоями.

Як повідомив начальник сектору кримінальної поліції Корабельного відділення поліції Максим Штефанюк, зловмисник затриманий в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України, вирішується питання про обрання йому міри запобіжного заходу. Відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.121 Кримінального кодексу України «Умисне тяжке тілесне ушкодження». Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років.