В Каховці хлопці намагалися пограбувати лотерейний заклад

5 лет назад 0

Вночі в один із лотерейних закладів Каховки зайшли двоє молодиків. Один із них схопив та утримував касира. Інший намагався відчинити сейф, але відмички до замку не підходили.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Жінка-касир скористалася розгубленістю зловмисників, дістала з кишені спрей від комарів, бризнула ним в очі нападнику, який її тримав, та почала кричати. Після чого зловмисники стрімко втекли з місця події. А потерпіла одразу зателефонувала до поліції.

На встановлення осіб підозрюваних та їх затримання поліцейським знадобилося три години. Ними виявилися 26-річні мешканці району. Раніше в поле зору правоохоронних органів вони не потрапляли. Зловмисники зізналися в причетності до скоєння злочину та пояснили, що напередодні програли в цьому закладі свої гроші та таким чином намагались їх повернути.

Наразі підозрювані затримані в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. За даним фактом відкрите кримінальне провадження за ч.2 ст.186 Кримінального кодексу України «Грабіж». Підозрюваним може загрожувати позбавлення волі на строк від 4 до 6 років.