В селі Кринки стався розбійний напад на кіоск

5 лет назад 0

В селі Кринки Олешківського району жертвою розбійного нападу стала 71-річна працівниця кіоску. Приблизно о 10:40 в кіоск зайшов місцевий житель у нетверезому стані, став погрожувати жінці ножем і вимагав віддати спиртні напої та гроші.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

В той час поруч з жінкою знаходилася неповнолітня онука, тож бабуся схопилася за лезо ножа і чинила опір. Зловмисник втік, нічого не забравши. У жінки порізи обох долонь.

Очевидець події викликав поліцію, а сам пішов слідом за зловмисником. Небайдужий чоловік зателефонував знайомому і разом з ним вони затримали нападника. Слідчо-оперативна група вилучила ніж, який підозрюваний викинув в кущі неподалік від місця злочину.

Як повідомив начальник Олешківського відділення поліції Сергій Ященко, зловмиснику 37 років, він раніше судимий і наразі в суді розглядається його справа за крадіжки. Чоловік затриманий в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. Відкрите кримінальне провадження за ч.3 ст.187 Кримінального кодексу України «Розбій». Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 12 років із конфіскацією майна.