Вкрали мопед у померлого діда в селі на Херсонщині

6 лет назад 0

У селі Раденськ на Херсонщині помер пенсіонер, який перед цим довго хворів, і майже не вставав з ліжка.

Приїхавши приймати спадщину, дорослий син старого (він жив окремо) виявив, що замок сараю зламаний, а звідти зник мопед «Сузукі».

Чоловік негайно повідомив про крадіжку в Олешківське відділення Національної поліції. А його співробітники запідозрили в причетності до злочину 63-річного односельчанина, який раніше був неодноразово судимий саме за крадіжки, і провів в місцях позбавлення волі років двадцять.

Однак до приїзду слідчих підозрюваний встиг сховатися. Його дружина, втім, дозволила тим оглянути подвір'я, і в кінці городу оперуповноважений, капітан Сергій Вдодович зауважив купу свіжого бур'яну.

Дружина господаря будинку розповіла, що бур'яни рвав її побіжний чоловік, і таке працьовитість було для нього, загалом, не надто характерним. Почувши це, оперативник вирішив купу розкопати, і поліцейське чуття його не підвело: в результаті «археологічних досліджень» під бур'янами знайшовся крадений мопед.

Його вилучили, і згодом повернуть спадкоємцю. А викрадачеві «світить» чергова судимість і нова «відсидка» за крадіжку зі зломом.