Вуличних грабіжників які обікрали пенсіонерку затримали за годину

5 лет назад 0

В чергову частину Великоолександрівського відділення поліції близько 18:15 зателефонувала 72-річна місцева мешканка. Пенсіонерка розповіла, що поверталась додому з автовокзалу, до неї підбігли двоє невідомих молодиків, штовхнули та вирвали сумку, в якій знаходились паспорт, пенсіонне посвідчення та гроші в сумі понад 4000 гривень. Впродовж години поліцейські встановили особи підозрюваних та затримали їх.

Жінка розповіла поліцейським прикмети зловмисників і менш ніж за годину їх особи встановили. Ними виявились 22-річний місцевий хлопець, раніше судимий за майнові злочини, та його 20-річний товариш.

Як розповів начальник Великоолександрівського відділення поліції Віталій Самцов, під час проведення обшуку на території подвір’я домоволодіння 22-річного хлопця, поліцейські виявили сумку з документами на ім’я заявниці. Гроші зловмисники добровільно видали і вони повернуті потерпілій.

Старший із підозрюваних затриманий в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. Зловмисникам повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст. 186 ККУ «Грабіж». Перевіряється причетність підозрюваних до вчинення інших злочинів на території району.

Відділ комунікації поліції Херсонської області