У Бериславі чоловіка пограбували серед білого дня

5 лет назад 0

Жертвою пограбування став 54-річний місцевий житель. Серед білого дня в центрі міста зловмисник вирвав у чоловіка з рук мобільний телефон та швидко побіг за найближчий будинок. Через годину дільничні затримали підозрюваного на околиці районного центру.

Після скоєння злочину потерпілий попросив перехожого викликати поліцію. Чоловік описав прикмети нападника слідчо-оперативній групі і поліцейські терміново передали орієнтування всім колегам, які в рамках посиленого варіанту несення сліжби в цей час патрулювали територію міста. Через годину наряд з числа дільничних офіцерів поліції помітили схожого за прикметами громадянина. В ході поверхневого огляду поліцейські виявили у чоловіка телефон заявника.

Як розповів начальник Бериславського відділу поліції Вадим Ковальчук, затриманим виявився 41-річний місцевий житель. Чоловік раніше притягався до кримінальної відповідальності за скоєння угону автомобіля та грабежу. Вилучений у підозрюваного мобільний телефон повернутий законному власнику.

За даним фактом відкрите кримінальне провадження за ч.2 ст.186 Кримінального кодексу України «Грабіж». Зловмисник затриманий в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. Вирішується питання про обрання йому міри запобіжного заходу в вигляді тримання під вартою. Підозрюваному загрожує покарання в вигляді позбавлення волі на строк від 4 до 6 років.

 Відділ комунікації поліції Херсонської області