У Бериславі затримали «любвіобільного» грабіжника

6 лет назад 0

Три жінки з Нової Каховки повідомили, що вранці на вулиці їх зґвалтував один і той самий чоловік…

Сьогодні в Новокаховський відділ поліції звернулися троє жінок. Вони повідомили, що вранці на вулиці із застосуванням фізичноі сили їх зґвалтував один і той самий чоловік. В останньої жертви зловмисник також відібрав особисті речі. Ввечері поліцейські затримали підозрюваного.

На пошуки зловмисника були задіяні працівники Новокаховського, Каховського та Бериславського відділів поліції. Поліцейські провели подвірні обходи, опитали місцевих жителів, перевірили розважальні заклади та осіб, які раніше притягувались до кримінальної відповідальності за аналогічні злочини.

Як розповів заступник начальника Новокаховського відділу поліції Андрій Ювченко, під підозру потрапив 22-річний раніше судимий житель Бериславського району. Його затримали ввечері в м.Бериславі. Під час проведення слідчих дій потерпілі впізнали зловмисника.

Наразі підозрюваний затриманий в порядку ст.208 Кримінального процесуального Кодексу України. Відкриті кримінальні провадження за ч. 2 ст.152 Кримінального кодексу України «Зґвалтування» та ч.2 ст.186 Кримінального кодексу України «Грабіж».

Відділ комунікації поліції Херсонської області