У Генічеському районі поліція встановлює обставини вбивства чоловіка

6 лет назад 0

Злочин стався в одному з сіл Генічеського району. У поліцію звернувся місцевий житель і повідомив, що у сусідньому дворі бачив обгоріле тіло людини.

На місце події прибула слідчо-оперативна група. У дворі поліцейські виявили обгоріле тіло чоловіка, закидане автомобільними шинами. Встановлено особу загиблого. Ним виявився 43-річний житель цього ж села.

У скоєнні злочину підозрюється власник домоволодіння, де виявили загиблого. Це 35-річний чоловік, який зловживає спиртними напоями. На час візиту поліцейських він був у стані алкогольного сп’яніння.  

Чоловік затриманий в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України, про це повідомила заступник начальника Генічеського відділу поліції Оксана Дьячко. Проводяться необхідні слідчі (розшукові) дії, дослідження та експертизи, направлені на встановлення причин та обставин смерті чоловіка.

Відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України «Умисне вбивство». Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років. 

Відділ комунікації поліції Херсонської області