У Генічеську затримали підозрюваного у крадіжках грошей з будинків

6 лет назад 0

Генічеські оперативники затримали місцевого жителя, який підозрюється у скоєнні 4-х крадіжок з будинків. Зловмисник забирав виключно гроші (від 4000 до 14000 гривень). Поліцейські затримали його після чергової крадіжки, коли зловмисник розрахувався в магазині краденими купюрами номіналом 500 гривень.

Поліцейські встановили, що затриманий є наркозалежним і раніше судимим за майнові злочини, наразі в суді розглядаються його справи по минулорічним крадіжкам. Зі слів зловмисника, він заходив на подвір’я і користувався тим, що господарі працювали по господарству і будинки були відчинені. Чоловік швидко забирав гроші і тікав. Якщо ж люди помічали стороннього чоловіка на подвір’ї, то він говорив, що зайшов попросити води. Викрадені гроші він одразу ж витрачав на купівлю алкогольних напоїв.

Як повідомив керівник Генічеського відділу поліції Сергій Балута, зловмисник затриманий в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України, йому оголошено про підозру і сьогодні вирішуватиметься питання про обрання йому запобіжного заходу у вигляді арешту. За усіма фактами відкриті кримінальні провадження за ч.3 ст.185 Кримінального кодексу України «Крадіжка» (карається позбавленням волі на строк від 3 до 6 років).

Відділ комунікації поліції Херсонської області